Blog
E-rjecnik.net napreduje zahvaljujući vama
Date:25 March 2018
#

E-rjecnik.net je sigurnim koracima zakoračio u 2018 godinu. Naši korisnici su nam uvijek prioritet, stoga ćemo se u ovoj godini koja je pred nama potruditi ponuditi vam najbolje moguće iskustvo korištenja e-rječnika. Pogledajmo s kojim smo to sve inovacijama obogatili funkcionalnost stranice, a ujedno i kompletno korisničko iskustvo.

Imamo novi moderni dizajn i korisničko sučelje


Sigurni smo da ste već primjetili da naša stranica više ne izgleda isto. Uzimajući u obzir da za cilj imamo svojim korisnicima ponuditi što kvalitetnije iskustvo korištenja, redizajn stranice je bila početna točka od koje smo morali krenuti. Iako je stari dizajn bio i dalje funkcionalan, odlučili smo načiniti taj dodatni korak i na stranicu ipak primjeniti jedan moderniji i samim tim pregledniji dizajn. Stranica je sada svakako oku ugodnija, a uz novo korisničko sučelje je i puno jednostavnija za navigaciju, što je nešto što će mnogi od naših stalnih korisnika znati cijeniti.

Naučili smo i mađarski jezik!

Kao što vam je već poznato, naš fokus nije usmjeren samo na najpoznatije svjetske jezike. Stoga smo nedavno dodali i mogućnost prevođenja i na mađarski jezik. Neupitno je da se ovdje ipak radi o jeziku s kojim se većina nas ne susreće tako često. Ali i kad se susretnemo - nije se tako lako snaći na licu mjesta. Baš iz tih razloga se nadamo da ćete prigrliti implementaciju mađarskog jezika u naš sustav.

Podsjetimo se, uz već spomenuti mađarski jezik, putem naše stranice možete prevoditi i kombinirati hrvatski, engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, češki i ruski jezik. To je ukupno devet jezika i mogućnost prijevoda preko 900.000 riječi. Međutim, mi tu nikako ne planiramo stati, samo nebo je granica.


Registrirajte se i iskoristite sve pogodnosti osobnog profila

Registracija korisnika i upravljanje svojim profilom je još jedna od novosti kojima se možemo pohvaliti. Ako još niste registrirani na našoj stranici, možda je upravo sad savršeni trenutak da to i učinite. Registracija je naravno besplatna, a kao registrirani korisnik možete organizirati i voditi svoje osobne rječnike. U rječnike iz vaše osobne baze možete dodavati riječi po svom izboru, one koje smatrate da će vam biti najkorisnije u određenim prilikama i situacijama.

A uz sve to, vaše rječnike možete i preuzeti u popularnom PDF formatu (naprimjer Hrvatsko Mađarski rječnik pdf), pohraniti na PC, tablet ili smartphone i koristiti ih gdje god se za to ukaže potreba. Isto tako, vaše rječnike možete dijeliti između korisnika, ali i na društvenim medijima. Pa vam se na taj način otvara prilika pružiti pomoći prijateljima, poznanicima, poslovnim kolegama ili rodbini u rješavanju jezičnih nedoumica.

I to bi bilo sve za ovu priliku. Naša stranica će se svakako razvijati i dalje, kako kroz dodavanje novih jezika u sustav, tako i kroz dodatnu funkcionalnost koju želimo prižiti našim korisnicima. Budite slobodni kontaktirati nas s idejama i prijedlozima, uvijek smo raspoloženi primiti e-mail od naših vjernih korisnika. Isto tako, preporučite nas svojim prijateljima i kolegama, podijelite informacije o našoj stranici s vašim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama. Uz izgradnju šire zajednice e-rječnik samo može postati još bolji.

Vezani članci
02 Dec.
Prevoditelj sa hrvatskog na engleski jezik
Blog

Prevoditelj sa hrvatskog na engleski jezik

Često ste se zasigurno našli u situaciji da vam je potreban prijevod sa engleskog na hrvatski jezik ili prijevod sa hrvatskog na engleski jezik. U tom trenutku najbolju stručnu pomoć vam može ponuditi englesko hrvatski prevoditelj.

11 Nov.
Hrvatsko mađarski rječnik
Blog

Hrvatsko mađarski rječnik

Hrvatsko Mađarski i Mađarsko Hrvatski rječnik i besplatni prijevod teksta. Najveći, besplatni, download... Trebate li više

25 Mar.
E-rjecnik.net napreduje zahvaljujući vama
Blog

E-rjecnik.net napreduje zahvaljujući vama

E-rječnik je sigurnim koracima zakoračio u 2018 godinu. Naši korisnici su nam uvijek prioritet, stoga ćemo se u ovoj godini koja je pred nama potruditi ponuditi vam najbolje moguće iskustvo korištenja e-rječnika. Pogledajmo s kojim smo to sve inovacijama obogatili funkcionalnost stranice, a ujedno i kompletno korisničko iskustvo.

20 Nov.
5 razloga zašto biste trebali prevesti vašu web stranicu
Blog

5 razloga zašto biste trebali prevesti vašu web stranicu

Mislite na svoju web stranicu kao izlog dućana - ono što ljudi vide kroz prozor igra važnu ulogu u razvoju i uspjehu tvrtke. Razbijanje jezičnih barijera povećat će vam mogućnost unapređenja vašeg poslovanja na međunarodnim poljima i otvoriti nova vrata u svijet potencijalnih kupaca.